Lu - Vi: 9:00 - 18:00
Sa: 09:00 - 14:00
0740 401 201
0760 602 552
Bulevardul Eroilor 81
Voluntari, Ilfov

Service camere frigorifice

Asigurăm pentru tine servicii complete de mentenanță și reparații pentru diferite sisteme și instalații frigorifice. Fie că ne contactezi pentru o problemă personală, spre exemplu repararea unui frigider, sau pentru probleme la instalațiile frigorifice ale firmei pe care o manageriezi, echipa noastră de experiți în domeniu se poate ocupa rapid de tot ceea ce înseamnă defecțiuni frigorifice, service frigidere, service camere frigorifice, service vitrine frigorifice, service frig industrial și service instalații frigorifice.

O echipă de tehnicieni cu experiență în domeniul service-ului electrocasnic și cu vaste cunoștințe în domeniul electric e pregătită să se ocupe de problemele tale! Contactează-ne și comunică-ne cu ce tip de defecțiuni ai de-a face, iar noi îți vom oferi în cel mai scurt timp soluțiile potrivite.

Image
Iată gama completă de servicii pe care ți le punem la dispoziție prin intermediul echipei noastre de reparații și mentenanță a instalațiilor frigorifice:
SERVICE INSTALAȚII FRIGORIFICE
  • Service instalații frigorifice de dimensiuni variate
  • Reparațiile se execută în baza unei fișe de service, care conține o listă completă cu materialele utilizate, manoperă și costurile pentru deplasare ale echipei
  • Fișa de service este realizată în triplu exemplar autocopiativ, iar fiecare dintre aceste fișe este semnată de tehnicianul nostru și de reprezentantul tehnic al firmei tale
  • În baza fișei de service se eliberează factura, serviciile fiind astfel transparente și bilateral avantajoase

Asigurăm service pentru camere frigorifice și reparații camere frigorifice în București, Ilfov, și pe o rază de 100km în jurul Bucureștiului, cu 3 echipe dotate cu ateliere mobile, piese originale și consumabile.

În lista de service pentru isntalații frigorifice sunt incluse următoarele servicii specifice: service vitrine frigorifice, service frig industrial, service instalații, service camere frigorifice de mici și mari dimensiuni.

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi!

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Apelează cu încredere la serviciile unei echipe complete, la dispoziția ta 24/7. Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi!

CONTACT

S.C. RCN FRIG INSTAL S.R.L.
Bulevardul Eroilor Nr.81, Voluntari, Ilfov
R.C.: J23/1704/2014
C.I.F.: RO33267382
TELEFON: 0740 401 201 / 0760 602 552
EMAILoffice@camere-frigorifice.com

Formular de contact

© Copyright 2021 Camere Frigorifice. Toate drepturile rezervate.