Lu - Vi: 9:00 - 18:00
Sa: 09:00 - 14:00
0740 401 201
0760 602 552
Bulevardul Eroilor 81
Voluntari, Ilfov

Despre noi

Image

RCN Frig Install

Din dorința de a oferi oamenilor servicii de calitate și de a valorifica aptitudinile dobândite în urma anilor de lucru în domeniul instalațiilor frigorifice, am pus bazele firmei RCN FRIG INSTAL. Anul 2005 a reprezentat anul noilor obiective, moment din care, an de an, încercăm din răsputeri să oferim servicii de calitate superioară, tuturor celor care te solicită ajutorul.

Pentru a fi mai aproape de clienții noștri și, totodată, din dorința de a putea oferi servicii calitative, în cel mai scurt timp posibil, începând cu 2011 am mutat sediul firmei în orașul Voluntari, județul Ilfov. Spațiul și utilitățile ne-au permis să ne extindem afacerea și, în prezent oferim servicii complexe de service pentru instalații frigorifice.

Avem propriul nostru atelier de lucru, loc în care, o echipă de profesioniști așteaptă să-ți vină în ajutor cu cele mai bune soluții pentru instalații frigorifice defecte. Fiecare membru al echipei este instruit în domeniu, are o vastă experiență în funcționarea de automatisme diverse, tot ei fiind cei care asigură și remedierea rapidă a defecțiunilor din teren.

Am participat la realizarea de proiecte variate, depozite frigorifice mari, carmangerii, fabrici de mezeluri, supermarketuri, hipermarketuri. Astfel, venim în întâmpinarea ta cu o ofertă foarte profesională, adaptată în funcție de nevoile tale.

Îți punem la dispoziție și o echipă de panotori, formată din oameni experimentați. Prin executarea panotajului, montajul ușilor frigorifice și prin aportul lor la fixarea traseelor de țevi, paturilor de cabluri și a tablourilor electrice, duc la bunul mers al proiectelor la cheie, servicii tot mai des întâlnite în industria alimentară.

De la proiectare, contabilitate, aprovizionare, service și execuție, ne place să credem că formăm o echipă bine organizată, ancorată în relațiile economice, dar mai ales la curent cu toate noutățile din domeniul acesta. Apelează cu încredere la serviciile unei echipe complete, la dispoziția ta 24/7.

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi!

”Prin intermediul RCN FRIG INSTAL am reușit să ducem afacerea noastră la următorul nivel. Dintr-un restaurant mic, care aduna an de an un număr modest de clienți, în prezent ne numărăm printre locurile favorite ale oamenilor, pe perioada verii. Secretul este vinul întotdeauna rece, pe care îl ținem la răcoare într-o cameră frigorifică care asigură cea mai bună temperatură.”

”Vânzările direct către consumator au fost o provocare, încă din prima zi de la deschiderea firmei noastre. Ne-am bazat pe vitrinele frigorifice de la RCN FRIG INSTAL și se pare că intuiția nu ne-a înșelat! Oamenii vor să vadă că produsele pe care le cumpără sunt întotdeauna proaspete, iar noi le putem oferi acest lucru prin intermediul vitrinelor de ultimă generație.”

”Am descoperit firma RCN FRIG INSTAL printr-o recomandare a unui bun prieten, în timp ce căutam un service bun pentru o cameră frigorifică cu probleme. Ulterior, am descoperit că, pe lângă service-ul de calitate, acești oameni mi-ar putea oferi un ajutor nesperat pentru jobul meu. Serele de flori sunt o afacere pretențioasă, care are nevoie de o cameră frigorifică pentru a rezista concurenței. Eu am găsit soluția perfectă apelând la echipa RCN!”

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Apelează cu încredere la serviciile unei echipe complete, la dispoziția ta 24/7. Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi!

CONTACT

S.C. RCN FRIG INSTAL S.R.L.
Bulevardul Eroilor Nr.81, Voluntari, Ilfov
R.C.: J23/1704/2014
C.I.F.: RO33267382
TELEFON: 0740 401 201 / 0760 602 552
EMAILoffice@camere-frigorifice.com

Formular de contact

© Copyright 2021 Camere Frigorifice. Toate drepturile rezervate.