Cu scopul de a ajuta la conservarea și păstrarea prospețimii produselor pe care le comercializezi, camerele frigorifice sunt absolut necesare pentru utilarea de hale, fabrici de carne, fabrici și hale de legume, sau orice alt gen de produse care au nevoie de condiții speciale de păstrare. În funcție de motivul achiziționării, camerele frigorifice pot avea dimensiuni mai mari sau mai mici, iar climatul pe care îl creează acestea poate varia de asemenea.
În funcție de utilitate și tipul materialelor din care sunt confecționate, există mai multe tipuri de camere frigorifice:
Camerele frigorifice pentru depozitarea legumelor și fructelor sunt construite din panou din poliuretan, cu grosime variabilă, între 60mm și 80 mm, în funcție de locul amplasării și scopul utilizării. Temperatura dintr-o astfel de cameră poate ajunge între +4 și +8 grade Celsius, climatul fiind reglat în funcție de tipul produselor care vor fi depozitate în interiorul camerei. Dacă pentru fructe și legume proaspete este recomandată o anumită temperatură specifică, în cazul produselor din carne, temepraturile sunt mult mai scăzute.
S.C. RCN FRIG INSTAL S.R.L.
Bulevardul Eroilor Nr.81, Voluntari, Ilfov
R.C.: J23/1704/2014
C.I.F.: RO33267382
TELEFON: 0762 259 791 / 0740 401 201
EMAIL: sales@friginstal.ro